Sat-Chit-Ananda

Zijn – Bewustzijn – Gelukzaligheid

 

De Kracht van je lach.
Jouw gratis en altijd beschikbare bron
van Empowerment, Ontlading,
Geluk en Blijdschap.

 

Ik ben Daily Coffie, jouw Lachcoach.

 

Met passie, positiviteit en plezier geef ik Lachworkshops en training over Werkgeluk bij bedrijven, instellingen en organisaties.

Het thema Werkgeluk heeft voor mij een bijzondere betekenis. Net als dat de lach aanstekelijk werkt geldt dat ook voor negativiteit in een team.

In mijn laatste jaren in loondienst heb ik als leidinggevende meegemaakt wat de gevolgen zijn als het personeel ontevreden is of minder gemotiveerd de werkzaamheden verricht.Tegelijkertijd heb ik ook ervaren hoe geweldig het is wanneer je medewerkers gelukkig zijn op het werk. Dit is een boost voor de productiviteit alsook de groepsdynamiek.

De dag dat ik op 25 jaar manager werd, deed ik mijzelf de belofte dat ik niet langer dan vijf jaar zou leidinggeven. Mijn hart lag bij het coachen.

Toen wist ik nog niet dat ik eerst mezelf mocht gaan heruitvinden, om de Lachcoach te worden die ik wilde zijn. Stap voor stap heb ik geleerd om te leven met aandacht.

Daarnaast heb ik meerdere malen mogen ervaren hoe bevrijdend gericht en functioneel lachen werkt. Ongeacht je situatie. Het is moeiteloos een andere manier van denken, voelen en doen in je leven integreren.

Daily Coffie (1982) geboren op Curaçao en getogen in Nederland is ruim 13 jaar bezig met coachen. Met bezieling en succes heeft zij tijdens haar carrière honderden mensen ondersteund bij hun professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Op 25-jarige leeftijd werd zij Operationeel Manager. Sindsdien heeft zij diverse medewerkers en teams aangestuurd en gecoacht. In haar laatste managementfunctie als Teammanager heeft zij deze mooie periode van in loondienst werken afgesloten als Trainer van de Lean Six Sigma Orange Belts training.

My Daily Coach haar eerste onderneming werd in 2014 werkelijkheid, met als aanbod online loopbaan- en personal coachingstrajecten. Tevens het ontwikkelen en geven van de Training Coachingsvaardigheden aan de begeleiders van een vrouwencentrum in Amsterdam. A dream came true.

 

Dit avontuur eindigde alweer na een paar maanden door haar onverwachte zwangerschap, gevolgd door een verplichte mama en mental sabbatical van bijna twee jaar.

Deze periode werd gebruikt om grondig te onderzoeken hoe zij meer in het hier en nu kan leven.

Dit bracht haar bij Lachyoga en (lach) meditatie.

Op de Gooise Loopbaandag maakte ze haar comeback als Coach met de workshop Powervrouw Mind-Set-Go en De kracht van je lach. Haar eerste Lachworkshop voor het grote publiek.

De Lachfantastische feedback die zij toen heeft ontvangen, is de reden dat ze op een missie is om de Lach als Empowerment tool te verspreiden. Onze onuitputtelijke bron en ondersteuning voor heling, groei en innerlijke transformatie processen.

 

Naast het werken met de lach maakt Daily gebruik van diverse coachingstechnieken en methodieken.

 • Intuïtief coachen

 • Oplossingsgericht coachen

 • TA (Transactionele Analyse)

 • RET (Rationeel-emotieve gedragstherapie)

 • Empowerment Pilars (My Daily Coach)

 • Helingsmethode Ho’oponopono (Practitioner i.o.)

 • Werken met het onbewuste

 • NLP (Neurolinguïstisch Programmeren)

 • Voice Dialoque

 • Lachyoga (lachen zonder reden)

 • Actieve Meditatie en visualisatie

 • Reflective Learning